Auto in lichterlaaie op A28 nabij Haren

Haren – Een auto is dinsdagmiddag uitgebrand op de A28 tussen Haren en Groningen Zuid.

De automobilist reed rond 14:20 uur over de A28 van Haren in de richting van Groningen zuid toen er rook onder de motorkap vandaan kwam. De auto werd direct op de vluchtstrook tot stilstand gebracht en de hulp van de brandweer werd ingeroepen. In afwachting van de brandweer hadden agenten de A28 afgesloten.

De brandweer kwam ter plaatse met één bluswagen. Bij aankomst stond de auto al in lichtelaaie. Ook kwam er flink wat rook vrij. Brandweerlieden hebben het vuur bedwongen door middel van één straal hogedruk.  Toen de brand eenmaal onder controle was kon het verkeer met gepaste snelheid het incident passeren. De inzittende raakte niet gewond. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Share This: