Automobilist belandt in sloot op N980 bij Zuidhorn

Zuidhorn – Een automobilist is vrijdagavond op de Fanerweg (N980) bij Zuidhorn tegen een boom gebotst en daarna in de sloot beland.

Het ongeluk gebeurde rond 21:00 uur. De automobilist reed in de richting van Niekerk toen door nog onduidelijke oorzaak de controle over het stuur verloor. Het voertuig raakte van de weg botste op een boom en belandde in een sloot. Omdat het voertuig te water raakte rukten de hulpdiensten massaal uit. Behalve de duikers van de brandweer en de grote hulpverleningsvoertuig werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. één persoon is gewond geraakt. Deze is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten hebben onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept. De weg was vanwege het ongeval langere tijd afgesloten voor het verkeer.

 

 

 

Share This: