Vier personen gewond bij geweldsincident Damsterdiep Groningen

Groningen – Bij een geweldsincident aan het Damsterdiep in Groningen zijn donderdagochtend vier personen gewond geraakt.

Omstreeks 09:00 uur kreeg de politie melding van een geweldsincident in een pand aan het Damsterdiep in Groningen. Agenten troffen bij aankomst vier gewonde personen aan. Drie van hen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een vierde kon ter plaatse door medisch personeel worden behandeld. Kort na het incident werd een 36-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden, hij is één van de gewonden personen die naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart, de omliggende omgeving is afgezet en er za

l sporenonderzoek worden verricht. Ook gaat de politie in gesprek met omwonenden.  Onderzoek moet uitwijzen wat de aanleiding van het incident is geweest en wat er precies is gebeurd.

Onderzoek
Agenten hebben al gesproken met betrokkenen en mogelijke getuigen, maar mogelijk zijn er nog mensen die meer weten en de politie nog niet hebben gesproken. Weet u meer over dit incident? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron:Politie.nl

 

 

 

 

Share This: