Arrestatieteam ingezet voor verwarde persoon Moesstraat

Groningen – Bewoners van verschillende woningen aan de Moesstraat in de stad Groningen hebben in de nacht van woensdag op donderdag hun woning moeten verlaten vanwege een verwarde bewoner.

De melding van een mogelijke gaslekkage kwam rond 02.05 uur binnen bij de hulpdiensten die daarop een tankautospuit ter plaatse stuurden. Het verhaal is dat een bewoner in zijn woning de gaskraan heeft opengedraaid of dit dreigt te doen. Politieagenten hebben de Moesstraat afgezet en hebben bewoners van verschillende omliggende woningen geëvacueerd. Brandweerlieden zijn in de straat aanwezig en hebben metingen verricht. Ook heeft men uit voorzorg slangen uitgerold zodat alles klaar ligt mocht er iets gebeuren.

Een onderhandelaar van het AT van de politie is ter plaatse gekomen en is in gesprek gegaan met de bewoner. Ook het Arrestatieteam was is ingezet. Een onderhandelaar van het AT van de politie is ter plaatse en is inmiddels in gesprek met de bewoner.  Rond 04.20 uur kan de bewoner aangehouden worden.

Bron:Oogtv

Share This: