46-jarige man zwaargewond bij steekpartij

Groningen – Een persoon is nieuwjaarsnacht zwaargewond geraakt bij een steekpartij in de stad Groningen.

De melding van een steekpartij kwam rond 03:30 uur binnen bij de hulpdiensten. “Bij het steekincident is één persoon gewond geraakt”, vertelt een politiewoordvoerder. Meerdere politie-eenheden en twee ambulances werden op de melding afgestuurd. Ambulanceverpleegkundigen kregen bij het stabiliseren van het slachtoffer hulp van het Mobiel Medisch Team.  Na stabilisatie is het slachtoffer, een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is overgebracht naar een ziekenhuis.

Agenten konden kort na het incident een verdachte aanhouden. Ook de verdachte is een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.  De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd en wat de toedracht is geweest van het incident.

 

 

 

 

 

Share This: