Politie en kustwacht zoeken naar vermiste man uit Stad

Groningen – De politie is op zoek naar de 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink. Hij is sinds zaterdag 16 december rond 00:30 uur vermist. Thomas is rond die tijd vertrokken vanaf de Kattenhage in de stad Groningen. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. We maken ons zorgen om het welzijn van Thomas.

Thomas is 25 jaar oud en hij heeft kort en donkerblond haar. Thomas heeft grijs-blauwe ogen. Op het moment dat Thomas vermist raakte, droeg hij een zwart shirt, een donkere broek en witte Reebok-schoenen. Het lijkt erop dat hij geen jas bij zich had. De politie houd er rekening mee dat Thomas op weg was naar de Eerste Hunzestraat, mogelijk via de Turfsingel. ‘Voor zover we weten is hij daar niet aangekomen.’ De politie vraagt omwonenden op de route van de Kattenhage naar de Eerste Hunzestraat in Groningen (en het gebied daar omheen) om beelden van een dashcam of een cameradeurbel terug te kijken vanaf middernacht.

Weet je waar Thomas is? Heb je andere tips of informatie? Zie je hem mogelijk op beeld? Neem dan contact op met de politie. Is er sprake van een acute situatie? Bel dan 112! Je kunt andere tips of informatie met minder spoed ook doorbellen via 0800-6070 of door het tipformulier op Politie.nl te gebruiken. Rond 22:00 uur kreeg de politie hulp van een kustwacht helikopter, die boven het Van Starkenborgkanaal en de Oosterhamrikkade, rondjes vloog.
Bron: Politie Groningen

Share This: