Nachtelijke ontploffing in woning laat hulpdiensten groots uitrukken

Groningen – De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag ingezet wegens een woningbrand aan de Pasteurlaan.

Omstreeks 03:55 werden de bewoners opgeschrikt door twee harde knallen bij de voordeur van hun woning. De explosie veroorzaakte rookontwikkeling in de woning waarop de brandweer is ingezet. Bij aankomst van de hulpdiensten was er geen sprake van brand. Brandweerlieden hebben een nacontrole verricht in de woning. Politieagenten hebben nadat de situatie veilig was een plaats delict gemaakt.

Medewerkers van de Forensische Opsporing komen ter plaatse om onderzoek te doen. Een hondengeleider van de politie is ter plaatse gekomen om te zoeken in de omgeving naar de verdachten. Niemand raakte gewond bij het incident.

 

Share This: