A7 afgesloten na fors ongeluk met drie voertuigen

Groningen – De A7 ter hoogte van Westpoort is woensdagochtend geruime tijd afgesloten geweest wegens een ongeval met drie voertuigen.

Het ongeluk gebeurde rond 9:20 uur op de rijbaan van Leek richting Groningen. Hulpdiensten rukten massaal uit. Behalve de politie en een ambulance kwam ook brandweer van Leek naar de locatie.  Bij aankomst van de hulpdiensten was iedereen al uit de voertuigen. De inzittende zijn gecontroleerd door het medisch personeel. Of er ook iemand naar het ziekenhuis moest is onbekend. De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld. Een berger heeft de voertuigen afgesleept.

Vanwege het het ongeluk was de A7 geruime tijd volledig afgesloten. Het verkeer werd via de op en afrit geleid.  Op de A7 nabij Westpoort vinden dagelijks ongevallen plaats. Vanwege de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg is er een rijbaanafsluiting waardoor het verkeer van twee rijstroken naar één moet.

 

Share This: