Forse schade bij aanrijding tussen bus en auto op Peizerbaan

Groningen – Op de kruising van de Laan 1940-1945 met de Peizerbaan zijn vrijdagmiddag een lijnbus en een personenauto op elkaar gebotst.

De hulpdiensten werden omstreeks 13:08 opgeroepen voor een aanrijding met letsel. Bij aankomst werd al snel duidelijk dat niemand gewond is geraakt. De aanrijding is vermoedelijk veroorzaakt door de personenauto, die door een rood stoplicht zou zijn gereden. De politie was ter plaatse om het verkeer om het ongeluk te leiden en onderzoek te doen naar de toedracht. De peizerbaan was kort afgesloten waardoor enkele bussen moesten wachten. Passagiers zijn door een andere bus naar hun bestemming gebracht.  Beide voertuigen raakte fors beschadigd. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. De bus kon zijn weg zelfstandig vervolgen.

Share This: