Voetgangster aangereden op Overwinningsplein, automobilist aangehouden

Groningen – Een voetgangster is woensdagochtend op het overwinningsplein aangereden door een automobilist.

Rond 09:12 kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding met letsel. Hulpdiensten waaronder een ambulance en een ambulancemotor waren snel ter plaatse. Volgens omstanders wilde de vrouw oversteken en werd daarbij geschept door de automobilist. De vrouw is ter plaatse behandeld aan haar verwondingen en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie nam een speekseltest af bij de bestuurder van de auto.

De automobilist, een 26-jarige man uit Groningen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk is gaande. Volgens een woordvoerder van de politie is er momenteel nog veel onduidelijk over hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden.

Share This: