Zoektocht naar mogelijk te water geraakte persoon in Piccardthofplas

Groningen – Hulpdiensten zijn dinsdagmiddag op grote schaal uitgerukt voor een melding van een te water geraakt persoon in de Piccardthofplas in Groningen.

De melding kwam rond 12:50 binnen bij de meldkamer. Meerdere politie-eenheden twee ambulances brandweer en de traumahelikopter werden opgeroepen. Volgens een woordvoerder van de brandweer hoorden meerdere omstanders iets vanuit het water, maar zagen ze niets. Daarop is de brandweer een zoekactie begonnen tussen de Schweitzerlaan en de Paterswoldseweg. Duikers van de brandweer hebben meerdere zoekslagen gemaakt maar uiteindelijk niets gevonden. Ook heeft de brandweer met een sonar-boot gezocht en een hoogwerker ingezet. De Traumahelikopter heeft vanuit de lucht mee gezocht. Ook zij troffen niks aan.

Share This: