Bewoner raakt gewond na betrappen inbreker

Haren – De bewoner van een huis aan de Oude Borg in Haren heeft maandagochtend een inbreker overlopen.

“We kregen rond 11.20 uur de melding binnen”, vertelt politiewoordvoerder Robert-Jan Valkema. “De bewoner kwam thuis en terwijl hij zijn woning binnenstapte ontdekte hij dat daar iemand was die daar niet hoorde te zijn. Deze inbreker probeerde er vervolgens vandoor te gaan. De bewoner is er achteraan gegaan. Wat er daarna precies gebeurd is, is nog onbekend maar de bewoner is ten val gekomen. We hebben een ambulance ter plaatse laten komen. Gezien de leeftijd van het slachtoffer en ook met wat hij meegemaakt heeft is besloten hem over te brengen naar het ziekenhuis. De dader is nog voortvluchtig. We zijn naar deze persoon op zoek en doen in de woning onderzoek.”

De ambulance is met spoed naar het ziekenhuis gereden. In de buurt waren agenten bezig met het veiligstellen van verschillende sporen. Daarbij zijn ook medewerkers van de Forensische Opsproing.

Bron;Oogtv

 

Share This: