Vier meisjes beroofd bij Kardinge

Groningen – Vier minderjarige meisjes zijn zondagavond op de Garsthuizermaar bij Kardinge in de stad slachtoffer geworden van een straatroof.

De overval werd rond 21.40 uur gemeld. Het is gebeurd op het fietspad Garsthuizermeer tussen het Meedenpad en de Fossemaheerd. Een woordvoerder van de politie laat weten dat één van de meisjes haar telefoon af moest staan. Voor de rest zou er niets buit zijn gemaakt. In de omgeving is men op zoek geweest naar de daders. Zij zouden minderjarig zijn geweest en zouden tijdens de overval zowel mondkapjes als bivakmutsen gedragen hebben.  Politieagenten hielden voorbijgangers staande om te vragen of ze ook iets gezien hadden.

Mensen die zondagavond rond 21.30 uur iets verdachts gezien hebben, of meer informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44. De politie heeft inmiddels een signalement afgegeven voor de vermoedelijke daders. Het zou gaan om twee jongens van ongeveer 16 a 17 jaar oud. Ze hadden allebei een getinte huidskleur. Ook hebben de vermoedelijke verdachten twee fietsen achtergelaten. Tips kunnen gedaan worden via 0900-8844, via 0800-7000 (anoniem) of via een PB op Facebook. Houdt daarbij zaaknummer 2020288234 bij de hand.

Bron:Oogtv

 

Share This: