Vrachtwagen en busje botsen op Winschoterweg, traumahelikopter ingezet

Groningen – Op de Winschoterweg in Groningen is donderdagmiddag een busje in de sloot beland. Dat gebeurde na een botsing met een vrachtwagen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur ter hoogte van de Duinkerkenbrug. Op de kruising is er vermoedelijk een aanrijding ontstaan met een vrachtwagen. Het busje is vervolgens rechtdoor geschoten, door een hek heen gereden en in een sloot terecht gekomen. Hulpdiensten rukten direct massaal uit. Behalve de politie, een ambulance en de brandweer werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Een chauffeur van een takelwagen zag het ongeluk gebeuren. Deze bestuurder bedacht zich niet en heeft direct met de kraan het voertuig gestabiliseerd. Hulpdiensten hebben met hulp van omstanders en ooggetuigen het slachtoffer uit het voertuig kunnen halen. De bestuurder is gestabiliseerd en is daarna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. De weg is vanwege het ongeluk volledig afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het busje geborgen.

Bron:Oogtv

Share This: