Overval op winkel Kostverloren: Drie verdachten voortvluchtig

Groningen – Een supermarkt aan de Jacob van Ruysdaelstraat in de wijk Kostverloren is dinsdagavond overvallen.

De overval vond plaats iets na 20.00 uur. vertelt een politiewoordvoerder. Drie verdachten kwamen de winkel binnen waarna zij het aanwezige kassapersoneel bedreigden. Er is niets buitgemaakt. De daders zijn er na de overval vandoor gegaan. In welke richting zij vertrokken zijn is onbekend.  Agenten hebben in de winkel onderzoek gedaan.

“Heb je iets gezien, bel dan de politie”
De woordvoerder bevestigt dat er onderzoek wordt gedaan. “Wij zijn inderdaad in gesprek met getuigen en we kijken of we eventueel sporen veilig kunnen stellen. Maar we willen ook een beroep doen op mensen die mogelijk iets gezien hebben. Was je rond 20.00 uur in de wijk Kostverloren en heb je iets verdachts gezien dan komen we graag met je in contact. Al hoe klein de informatie volgens jezelf ook is. Je kunt ons bellen op 0900 88 44. Mocht je nu op dit moment iets zien dat met de overval te maken heeft, bel dan het alarmnummer 112.”

In een park aan de Adriaan van Ostadestraat heeft de politie met politiehond het park doorzocht. De supermarkt is vanwege de overval gesloten.

Bron:Oogtv

Share This: