Persoon zwaar gewond bij ongeval Boterdiep

Groningen – Een fietser is in de nacht van donderdag op vrijdag zwaargewond geraakt na een eenzijdig ongeval op het Boterdiep.

Door nog onbekende oorzaak botste de fietser tegen een advertentiebord langs het fietspad. De persoon kwam daarbij hard ten val en raakte zwaargewond.   De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waaronder het Mobiel Medisch Team per auto. Ook de politie, ambulancebikers en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

Het slachtoffer is door de ambulance-medewerkers, in samenwerking met het Mobiel Medisch Team, gestabiliseerd en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.De Verkeersongevallen Analyse heeft later in de nacht een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

 

 

Share This: