59-jarige bewoonster gewond bij woningoverval in Winneweer

Winneweer – De politie kreeg zondagnacht rond 3.30 uur een melding van een woningoverval aan de Rijksweg te Winneweer.

De 59-jarige bewoonster zou kort voor het genoemde tijdstip in haar woning zijn overvallen door twee personen. Ze is hierbij mishandeld en licht gewond geraakt. Bij de overval is een nog onbekend geldbedrag gestolen. Na de overval gingen de twee daders er vandoor in nog onbekende richting.

Op dit moment is er nog niemand aangehouden. De politie is een buurtonderzoek gestart en de Forensische Opsporing doet sporenonderzoek.  We komen graag in gesprek met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond het tijdstip van de overval. Heeft u iets opmerkelijks gezien ten tijde van de overval, of misschien daarvoor of erna? Neem dan contact op via 0900-8844.

 

 

 

Share This: