Man aangehouden na gewapende overval op coffeeshop

Groningen – Bij een gewapende overval op een coffeeshop aan het Schuitendiep is zondagavond een persoon gewond geraakt.De overval vond plaats rond 21.50 uur. Bij de overval is één persoon gewond geraakt. De dader is na de overval er op een fiets vandoor gegaan. Het is onbekend of hij iets buit heeft gemaakt.” Volgens de woordvoerder is het slachtoffer aanspreekbaar en wordt hij behandeld door ambulancepersoneel. Over de verwondingen, en welk wapen er bij de overval gebruikt is, is nog niets bekend. De politie is direct na de overval een onderzoek gestart bij de coffeeshop.

 

Afgelopen nacht kon de politie een 56-jarige dakloze man aanhouden voor betrokkenheid bij de overval. Een zoektocht naar de overvaller had in eerste instantie geen resultaat. Totdat een man contact opnam met de politie. Hij had de overvaller herkend van camerabeelden. Bij de verdachte werd een geldbedrag aangetroffen. Het geld is in beslag genomen. De man wordt vandaag gehoord.

 

 

Share This: