Auto botst op boom: drie gewonden

Glimmen – Een auto is zaterdagnacht op een boom gebotst op de Rijksstraatweg in Glimmen: bij het ongeluk zijn drie mensen gewond geraakt. 

Het ongeluk vond plaats rond 00.10 uur. De automobilist was onderweg vanuit Glimmen richting Haren. Omstanders laten weten dat de bestuurder op een gegeven moment uit moest wijken voor ‘iets dat de weg overstak’. Door deze uitwijkmanoeuvre raakte de auto eerst een stoeprand om vervolgens op een boom te botsen en tot stilstand te komen. In eerste instantie dacht men dat de inzittenden bekneld waren komen te zitten waarop de brandweer van Haren gealarmeerd werd. Van een beknelling was uiteindelijk geen sprake. Drie ambulances en verschillende politiewagens kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De drie gewonden werden nadat ze gestabiliseerd waren overgebracht naar het ziekenhuis. Wat de aard van hun verwondingen is, is onbekend.

 

Vanwege het ongeval en de onderzoek van de politie was de Rijksstraatweg enige tijd afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

 

Tekst: Oogtv

 

Share This: