Mislukte gewapende overval op winkel Meeuwerderweg

Groningen – Een winkel aan de Meeuwerderweg is maandagavond overvallen.De overval vond rond 17.30 uur plaats”, vertelt een woordvoerder van de politie. “Een man kwam de winkel binnen en bedreigde een aanwezige medewerker met een mes en eiste daarbij geld. Er is niets buitgemaakt. De overvaller is er daarna vandoor gegaan via de Annastraat in de richting van het Winschoterdiep.”

Signalement
Volgens de woordvoerder is de overvaller tussen de 28 en 30 jaar oud. “Tijdens de overval droeg hij donkere kleding en een donkere sweater met daarop de tekst ‘Neo Fight’. Ook had hij een zwart petje op. Hij sprak Nederlands.” Stadjers die iets gezien hebben of weten waar de dader op dit moment verblijft wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.

Direct na de overval is de politie een onderzoek begonnen. De Technische Recherche heeft in de winkel sporenonderzoek gedaan. In de buurt werd een zoekactie op touw gezet om de dader te achterhalen. Tot op heden is hij nog voortvluchtig

 

Bron:Oogtv

Share This: