Verwarde man aangehouden met mes/hamer en drugs in de Galkemaheerd;

Groningen – Zondagmiddag hebben we in de Galkemaheerd een 55-jarige Groninger aangehouden. Buurtbewoners meldden dat de man kort daarvoor kinderen met een mes had bedreigd. Ter plaatse troffen we de man in een trapopgang aan terwijl hij een mes en een hamer in de broeksband droeg. De Groninger was niet van plan om aan zijn aanhouding mee te werken waarna wij genoodzaakt werden om uit veiligheid enige buurtbewoners op afstand te houden. Nadat we de man aangehouden hadden en overgebracht hadden naar het politiebureau bleek hij tevens in het bezit te zijn van 130 gram hash. Omdat dit veel meer dan een gebruikershoeveelheid was werden naast het mes en de hamer ook de hash in beslag genomen. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

 

Auteur’s Politie Groningen Stad & Haren

 

Share This: