Herestraat uren afgezet na dreigende situatie

Groningen – De Herestraat is woensdagavond enkele uren afgezet geweest vanwege een dreigende situatie.

Aan de begin van de avond kwam er bij de politie een melding binnen over een ‘dreiging’. Die melding was volgens de politie dermate ernstig dat is besloten om het incident op te schalen. Ook de brandweer en een ambulance waren ter plaatse. Verschillende omwonenden mocht enige niet terug naar hun huis aan de Herestraat. Mensen die al thuis waren moesten binnen blijven. Ook alle lijnbussen moesten het afgezette deel overslaan.

Teamleider Explosieven Veiligheid van de politie heeft onderzoek gedaan in het pand van Jimmy’s. na korte tijd werd er niks aangetroffen op de locatie. Rond 21.15 uur werd de afzetting opgeheven. De politie doet nader onderzoek naar de dreigende melding.

 

Share This: