20-jarige man uit Wierden zwaargewond bij eenzijdig ongeluk Bakboordswal

Groningen – Een 20-jarige man uit Wierden ia zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Bakboordswal.

Het ongeluk gebeurde rond 23.40 uur ter hoogte van de Meerpaal. Volgens getuigen werd er door meerdere motoren geracet. Eén van hen is daarbij gecrasht. Via een stoeprand, of een betonnenblok in de berm, is deze bestuurder gelanceerd en vervolgens naar terecht gekomen. De weg ligt bezaaid met brokstukken. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Verpleegkundigen van twee ambulances hebben het slachtoffer gereanimeerd. Daarna is de persoon met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.  De politie laat zondag weten dat het slachtoffer uit Wierden komt.

Vanwege het ongeluk was de Bakboordswal langere tijd afgesloten. De politie heeft onderzoek gedaan.

 

Share This: