Gewonde bij steekincident bij school Boumaboulevard

Groningen – Bij het Alfa-college aan de Boumaboulevard heeft vrijdagmiddag een steekincident plaats gevonden.

De melding van het steekincident kwam rond 12:48 uur bij de politie binnen. Meerdere politie eenheden en een ambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en deze overgebracht naar een ziekenhuis met onbekend letsel. Op de Boumaboulevard werd de directe omgeving van het incident afgezet, zodat de politie daar forensisch onderzoek kon doen.

Kort na het incident deed de politie een Burgernet-melding uitgaan. Daarin werden mensen gevraagd om uit te kijken naar een 18-jarige jongen. De jongen is licht getint, heeft kort donker krullend haar. Ten tijde van het incident droeg deze jongeman een rode jas van het merk Nike. Deze jongeman zou de plaats delict hebben verlaten op een zwarte scooter met daarop een windscherm, een beendeken en een blauw kenteken. De laatste plek waar de jongeman is gezien, is in de omgeving van woontoren De Helix aan de Oostzaan in De Hoogte.

Mensen die de jongeman hebben gezien of weten waar de jongen is, worden door de politie verzocht contact op te nemen via 112. De politie benadrukt dat mensen die de jongeman zien, zelf geen actie moeten ondernemen.  De Burgernetactie naar de verdachte jongeman werd even voor half drie afgesloten. De zoektocht naar de jongeman gaat verder.

Bron:Oogtv

Share This: