Opnieuw politie onderzoek naar dodelijk ongeluk Paterswoldseweg

Groningen – De politie heeft zondagochtend opnieuw onderzoek gedaan op de Paterswoldseweg naar aanleiding van het dodelijk ongeval in de nacht van 16 op 17 oktober.

Bij het onderzoek was de weg volledig afgesloten. Agenten hielden het verkeer tegen. Op de plaats waar het ongeluk gebeurde werden verschillende metingen gedaan. Hierbij werd er gebruik gemaakt van het voertuig dat bij het ongeluk betrokken was. Rond 11.00 uur was het onderzoek afgerond en kon de weg weer vrijgegeven worden.

De 23-jarige fietser werd in de bewuste nacht door een automobilist aangereden. Zwaargewond werd hij overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later zou komen te overlijden. De automobilist, een 29-jarige man uit Groningen, is verdachte in de zaak. Na het ongeluk werd bij hem een alcohol- en drugstest afgenomen waar hij negatief op scoorde. Wel zou hij na het ongeluk een tas in het water hebben gegooid. Hulpverleners hebben deze tas veiliggesteld. Omwille van het onderzoek wil de politie niet zeggen wat er in de tas zit. Daags na het ongeluk vond er ook een onderzoek plaats op de Paterswoldseweg.

Bron:Oogtv

Share This: