Gewonde bij steekincident Plutolaan

Groningen – Bij een steekpartij op de Plutolaan in de Groningse wijk Paddepoel is in de nacht van donderdag op vrijdag een man zwaargewond geraakt.

Rond half twee kreeg de politie een melding van een steekpartij. Het slachtoffer werd bij de woning aangetroffen. Deze persoon is door ambulancepersoneel gestabiliseerd. De verpleegkundigen kregen daarbij hulp van het Mobiel Medisch Team. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een Ondersteuningsgroep van de politie kwam ter plaatse om de verdachte aan te houden. Ook een onderhandelaar kwam ter plaatse. De onderhandelaar probeerde contact te leggen met de verdachte die zich in een woning bevindt.

Nadat de persoon na herhaaldelijk aandringen van de onderhandelaar niet reageert is de politie de woning binnengevallen.  Vrij snel daarna zijn de politiemensen binnen en kan de persoon aangehouden worden. De verdachte een 30-jarige man is overgebracht naar het bureau waar hij verhoord zal worden.  Het slachtoffer is een 47-jarige man uit Groningen.

 

Share This: