Medewerker woonzorgcentrum Selwerd besmet met coronavirus

Groningen – Een medewerker van woonzorgcentrum De Es in Groningen is besmet met het coronavirus. Bezoekers zijn daarom voorlopig niet welkom.

Collega’s die in direct contact zijn geweest met de medewerker worden getest, evenals bewoners van de afdeling waar deze persoon werkzaam was. Volgens een woordvoerder van ZINN, de overkoepelende organisatie waar het centrum onder valt, kwam de infectie aan het licht na een test in de eigen teststraat van de zorgorganisatie. Het personeelslid had al een aantal dagen klachten. Het personeelslid is in contact geweest met mensen op de eigen afdeling en met medewerkers van andere afdelingen voor overleg. Wanneer De Es weer open gaat, hangt af van de snelheid van de uitslagen van de eerdergenoemde testen. De huisartsenpraktijk en de apotheek in hetzelfde pand blijven wel gewoon open.

Bron;Oogtv

Share This: