Motorrijder gewond frontale aanrijding met auto Aduard

Aduard – Een motorrijder is zondagmiddag ernstig gewond geraakt na een frontale aanrijding met een auto.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur ter hoogte van Brug Aduard over het Van Starkenborghkanaal. Een motorrijder is door nog onbekende oorzaak frontaal op een personenauto gebotst. Hulpdiensten waren snel aanwezig Er kwamen twee ambulances ter plaatse. Verpleegkundigen van de eerste ambu hebben zich ontfermd over de motorrijder. Na stabilisatie is het slachtoffer met onbekende verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De verpleegkundigen van de tweede ambulance zijn gaan kijken naar de bestuurder van de auto die eveneens gewond is geraakt. Ook dit slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

De schade aan zowel de personenauto als de motor is groot. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Vanwege het ongeluk is de weg afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen weggesleept.

Bron;Oogtv

Share This: