zes arrestaties en gewonde bij mogelijk schietpartij Zandsteenlaan

Groningen – Bij een mogelijke schietpartij aan de Zandsteenlaan in de Groningse wijk Vinkhuizen is maandag een man gewond geraakt.

Het incident gebeurde in het begin van de middag. “Wat er zich precies heeft afgespeeld is onbekend”, vertelt politiewoordvoerder Anne Kok. “In het begin van de middag kregen we een melding binnen van een mogelijke schietpartij aan de Zandsteenlaan. Daarop zijn we ter plaatse gegaan. Al vrij snel hebben we drie verdachten aan kunnen houden. Meer aanhoudingen sluiten wij niet uit.” Later op de middag bleek dat ook het geval, toen de politie bekend maakte dat nog eens drie verdachten zijn aangehouden.

Gewonde is één van de zes verdachten
De gewonde persoon is één van de zes verdachten. “Hij is behandeld in het ziekenhuis en vervolgens overgebracht naar het politiebureau.” De politie probeert ondertussen duidelijk te krijgen wat er zich precies heeft plaatsgevonden. “Wij doen op dit moment onderzoek. We spreken met getuigen om een zo’n volledig mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast stellen we sporen veilig. De Technische Recherche is in de wijk aanwezig.” De politie vraagt getuigen van het incident contact op te nemen op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Bron:Oogtv

Share This: