20 jarige man omgekomen bij ongeval Haren

Haren – Bij een ongeluk op de Rijksstraatweg is zondagavond een persoon om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 23.30 uur. “Het gaat om een eenzijdig ongeluk”, vertelt een politiewoordvoerder. “De situatie lijkt behoorlijk ernstig. Daarom is er ook een traumateam opgeroepen. Het gaat om een auto waar twee personen inzitten.” Behalve het traumateam is ook de brandweer ter plaatse. De Harense brandweer wordt geassisteerd door de collega’s uit Stad die met de grote hulpverleningswagen zijn.

Meerdere ambulances en het ook het MMT, het Mobiel Medisch Team, is ter plaatse gekomen. 1 persoon is zwaar gewond over gebracht naar her ziekenhuis. Deze rit naar het ziekenhuis gaat onder begeleiding van het MMT. Artsen die in dit team zitten reizen dus mee om tijdens de rit hulp en zorg te kunnen verlenen aan het slachtoffer.” Op de plek van het ongeluk is nog één slachtoffer aanwezig. De politie maakte halverwege de nacht bekend dat dit slachtoffer ter plaatse aan de verwondingen is overleden. “We gaan onderzoek doen naar de precieze toedracht.”

Vanwege het ongeluk was de Rijksstraatweg afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd omgeleid.

update: Een twintigjarige man uit Zuidlaren is om het leven gekomen. Een negentienjarige man uit Gasselte raakte zwaargewond. Dat meldt de politie.

Bron:Oogtv

Share This: