Snorfietser zwaargewond bij ongeluk Odenseweg

Groningen – Een snorfietser is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Odenseweg.

Het ongeluk vond plaats rond 14.50 uur ter hoogte van de kruising met de Sint Petersburgweg. Het gaat om een aanrijding tussen een auto en een snorfiets. Hoe dit precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. Hulpdiensten waaronder een ambulance, de politie en een traumahelikopter waren snel ter plaatse. Ook de brandweer is uitgerukt. Zij hebben schermen geplaatst om het ongeluk af te sluiten voor mensen die staan te kijken.

Na stabilisatie is het slachtoffer met spoed in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een arts van het MMT reisde in de ambulance mee. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Vanwege het ongeluk is de Odenseweg tussen de Sontbrug en de kruising met de N46 volledig afgesloten.

Derde ongeluk deze week
Het ongeluk vrijdagmiddag op de Odenseweg is het derde ongeluk dat deze week op die locatie plaatsvindt. Afgelopen woensdag werd een fietser geschept door een automobilist. De fietser raakte daarbij gewond. Later op de dag botsten in de straat twee auto’s op elkaar. Een automobilist remde voor een aantal voetgangers die bij een zebrapad overstaken. Een achteropkomende automobilist zag te laat dat er geremd werd waardoor een kop-staart botsing het gevolg was. Niemand raakte hierbij gewond.

 

Bron:oogtv

 

Share This: